Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Povabilo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete

Na Safe.si se trudimo, da bi bila naša spletna stran čim bolj pregledna in uporabna. Mnenje uporabnikov nam je zelo pomembno. Vabimo vas, da izpolnite kratko anonimno anketo o uporabnosti spletnega mesta Safe.si in nam ga pomagate narediti še bolj uporabnega.

Odgovori na pogosta vprašanja učiteljev

V tej rubriki smo objavlili odgovore na zanimiva vprašanja učiteljev in ravnateljev, ki se tičejo različnih tematik povezanih z internetom v šoli. Na vprašanja v pedagoškem časniku Šolski razgledi, ki je med šolskim letom izhaja vsakih 14 dni do sredine leta 2018. Najprej je odgovarjal Domen Božeglav iz Arnesa, nato pa Maja Vreča z Arnesa, ki sodeluje tudi s Safe.si. Maja Vreča nadaljuje s pripravljanjem odgovorov na zanimiva vprašanja za spletni časopis za otroke in starše Časoris.

 

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.